miércoles, diciembre 03, 2003

Biblioteca La Bòbila. L'Hospitalet

LA BIBLIOTECA LA BÒBILA ARRIBA AL MILIÓ D'USUARIS

En menys de cinc anys per la Biblioteca la Bòbila han passat 1.005257 usuaris. La biblioteca va ser inaugurada el 27 de març de 1999 i fou el primer nou equipament contemplat en el Pla de Biblioteques de L'Hospitalet.

Creada gràcies al Programa Sectorial de Biblioteques del Pla de Cooperació i Assistència Local 1996-1997 de la Diputació de Barcelona, en conveni amb els ajuntaments de L'Hospitalet i Esplugues, la Biblioteca la Bòbila es troba en els límits d'ambdós municipis, en el populós barri de Pubilla Casas, i dóna servei als ciutadans del districte V de L'Hospitalet i del barri de Can Vidalet d'Esplugues. La Bòbila forma part de la xarxa municipal Biblioteques de L'Hospitalet i de la Xarxa de Biblioteques Municipals, es finançada pels dos municipis, mentre que la Diputació hi coopera amb els processos, la
xarxa informàtica i el personal tècnic, així com amb l'adquisició de fons documental. A 30 de novembre de 2003, el fons documental és de 33.336 documents.

La Biblioteca la Bòbila, tot i ser una biblioteca pública, destaca pel seu fons especial dedicat al gènere negre i policíac.

No hay comentarios: